Radio Vietnam

“GOOOOOOOOOOOOODMORNING VIETNAM!” sådan lød i 1987 i filmen ved samme navn, når Robin Williams skulle vække de amerikanske tropper under Vietnam krigen. Inspireret af denne film, men også spillet Battlefield Vietnam og dokumentaren “The Vietnam War”, kommer der nu en internetradio med lidt over en times musik fra Vietnam krigs æraen. Enjoy!

To radio stationer

Inspireret af de utallige radiostationer i spillene ved navn Grand Theft Auto, har jeg kreeret to radiostationer. Den ene spiller 80’er musik og den anden hits efter 2000

vice city radioMillennium radio small

Star Wars – The Force Awakens Trailer

Denne trailer er sammenklippet af tre trailere som er blevet lagt ud på nettet. Storyline er at der er sket noget ‘in the force’, og man derefter ser hvordan ondskaben og Imperiet er vendt tilbage – men så kommer det gode og redder dagen!

“Crazy in Love”


Musikken i videoen er et remix af Beyonce og Kadebostany’s “Crazy in Love” som jeg selv har remixet. Videomaterialet stammer fra en Beyonce musikvideo, som jeg selv har klippet sammen. Videoen er lavet som en tribute til filmen “Fifty shades of Grey”

Visuel identitet – Luna’s diner

logo copy

Dette er logoet jeg lavede til Luna’s Diner

INDLEDNING
I forbindelse med udarbejdningen af denne opgave besøgte jeg Luna’s Diner på Vesterbro for at opleve stemningen, smage maden og få en snak med ejeren Michael. Før mit besøg kendte jeg ikke stedet, men havde kun hørt nogle af mine medstuderende snakke om det. Desuden havde jeg grebet denne opgave lidt anderledes an i forhold til mange af mine medstuderende – jeg valgte ikke at høre briefet før mit besøg på restauranten. På den måde kunne jeg danne mit eget indtryk af stedet og selv tage en snak med Michael. Denne opgave vil tage udgangspunkt i restauranten på Vesterbro.

Læs mere

“The end of the world”

Denne video er lavet i forbindelse med “verdens undergang” den 21. december 2012. Videoklippene er fra filmen Deep Impact og musikken “the end of the world” af Rita Skeeter